"Härmed vill jag förtydliga vårt positiva uttalande gällande föregående års försäljning av matbordet myrellen. Produkten som levererades med ett speciellt framtaget skyltställ visade sig vara lättsåld. Bifogat säljmaterial gör kunden intresserad av det nya sättet att mota Olle i grind. Dvs. den miljövänliga metoden att mata myror utomhus och därmed slipper vi de hungriga småkrypen inomhus. Utifrån föregående års försäljning kommer vi att fortsätta att ha kvar myrellen i vårt produktsortiment."
- Håkan Andersson, Målafärg, Färjestaden
Myrellen

Myrellen håller myrorna utanför bostaden och andra byggnader och du slipper få in dem i ditt hem. Den är helt giftfri och miljövänlig och skadar därför inte naturen. Det innebär också att barn, husdjur och andra djur i vattendrag och övriga naturen inte löper någon risk att bli förgiftade.

Myrellen är enkel att använda. Du behöver bara fylla myrellens fyra fack med lite honung eller något annat sött och placera den på en skuggig plats i din trädgård intill bostaden.

OBS. ha Myrellen inomhus när det är för kyligt ute (under plus 7-8 grader C.) Gå gärna till Tips & Råd och se bild på matning inomhus.

Hur Myrellen ser ut

Naturskyddsföreningen
Odla.nu trädgårdsforum
Fritidsodlingens Riksorganisation